24/7 Service

Loodgietersbedrijf Baerts B.V.

Snelle en kwalitatieve oplossing!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE MAAKT U GEBRUIK VAN ONZE 24/7 SERVICE?

Slechts 4 stappen tot uw loodgietersprobleem verholpen is:

 • Contact

  U kunt 24/7 contact opnemen voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Perfect afgeronde klus

  Wij verhelpen uw probleem in no-time! Wij helpen u graag!

24/7 loodgieter in Purmerend inschakelen bij spoedklussen

Het merendeel van de werkzaamheden die u door een loodgieter uit wilt laten voeren, kunt u tijdens kantoortijden uit laten voeren. Er zijn echter ook klussen waarbij u wellicht enige spoed heeft! Denk aan een verstopping van de afvoer, een ernstige lekkage rond uw leidingen, een storing in de CV ketel, enzovoorts. In dergelijke situaties kunt u op de hulp van onze 24/7 loodgieter in Purmerend rekenen. Deze spoedloodgieter staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om hulp te bieden in noodsituaties. U kunt dus ook op de late avond en in het weekend op onze 24/7 loodgieter in Purmerend rekenen bij problemen op het gebied van loodgieterselementen!

Zeker bij een lekkage in huis is het sterk aan te raden om deze zo snel mogelijk te laten verhelpen. Het vocht wat bij een lekkage uit uw leidingen sijpelt kan in uw woning trekken en vervolgens voor een nare waterschade zorgen. Dit voorkomt u door de lekkage al in een vroeg stadium te laten verhelpen door de 24/7 loodgieter in Purmerend van ons loodgietersbedrijf.

Met spoed 24/7 loodgieter in Purmerend nodig bij verstoppingen

Net als bij een lekkage, kan het ook bij een verstopping verstandig zijn om zo snel mogelijk onze 24/7 loodgieter in Purmerend in te schakelen. Bij een verstopping komt niet alleen een nare stank vrij, ook is het vaak lastig om dit loodgietersprobleem zelf op te lossen. Een beginnende verstopping zou u met een ontstoppingsmiddel en ontstopper uit de winkel kunnen verhelpen. Bij een serieuze verstopping zijn dit soort ontstoppingsmiddelen echter niet krachtig genoeg. De 24/7 loodgieter in Purmerend kan de verstopte afvoer in zo’n geval onder een hoge druk doorspuiten om de verstoppingen letterlijk voor u op te lossen. Het restafval op de bodem van de afvoer wordt hierbij naar de centrale riolering afgevoerd.

Hulp bij een storing in de CV ketel

Een derde voorbeeld waarbij de hulp van onze 24/7 loodgieter in Purmerend wenselijk kan zijn, is een storing in de CV ketel. Bij een CV ketel storing kunt u deze in eerste instantie zelf proberen te resetten volgens het stappenplan wat u in de handleiding van de CV ketel vindt. Mocht het resetten van de CV ketel geen effect hebben, dan kunt u onze spoedloodgieter inschakelen voor hulp. De spoedloodgieter controleert de CV ketel op beschadigde onderdelen en zal deze waar nodig direct vervangen. Ook worden de stofhopen tussen de onderdelen van de CV ketel verwijderd, om te voorkomen dat het stof de werking van de CV installatie belemmert.

Direct een loodgieter nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!
15 +
Ruim 15 jaar ervaring
logo baerts
100 %
Klant is koning