CV ketel monteur in Purmerend
Reparatie & Onderhoud

Baerts B.V. is een 24/7 CV ketel monteur in Purmerend. Ook beschikken wij over een spoedservice waardoor u er nooit alleen voor staat! Wij zijn er voor al uw CV ketel werkzaamheden!

HOE HELPEN WIJ U MET UW CV KETEL?

Slechts 4 stappen tot uw CV ketel weer perfect in orde is:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Perfect werkende CV ketel

  U zit er weer lekker warm bij zonder problemen! Wij helpen u graag!

Waar kunnen wij u mee helpen?

24/7 Storingsdienst
CV reparatie
CV installatie
CV ketel onderhoud
CV lekkage
Verwarmingsmonteur

CV ketel monteur in Purmerend inschakelen bij storingen

De CV ketel is een van de belangrijkste elementen binnen uw woning. Vanuit de CV ketel wordt warm water naar de radiatoren in uw woning geleid, die er op hun beurt voor zorgen dat uw ruimtes verwarmd worden. Zo zit u er in de wintermaanden warmpjes bij! Dit is echter niet de enige reden om zuinig met uw CV ketel om te gaan. Denk ook aan het feit dat de CV ketel warm water naar uw kranen in huis leidt om warm te kunnen douchen, de afwas te kunnen doen, enzovoorts. Mocht u onverhoopt toch met een storing te maken krijgen, dan kunt u op onze CV ketel monteur in Purmerend rekenen. Met een ruime ervaring in het oplossen van verschillende soorten storingen, kan onze CV ketel monteur in Purmerend u altijd van een vakkundige oplossing voorzien.

Oorzaken van een CV ketel storing in huis

Een CV ketel storing is doorgaans het gevolg van een ernstige slijtage aan onderdelen in de cv-installatie. Ook stofhopen tussen deze onderdelen kunnen de werking van uw cv-installatie ernstig belemmeren! In beide gevallen zal de hulp van onze CV ketel monteur in Purmerend noodzakelijk zijn om de storing te verhelpen. Overigens is dit niet altijd het geval. U kunt de CV ketel storing in eerste instantie zelf proberen op te lossen door de CV ketel te resetten. In de handleiding van uw CV ketel vindt u precies hoe het resetten van een CV ketel in z’n werk gaat. Bent u deze kwijt? Op de website van de fabrikant van uw CV ketel vindt u vaak een digitale versie van deze handleiding.

Tip: schakel bij een CV ketel storing in Purmerend onze 24/7 loodgieter in! Met deze spoedloodgietersdienst staan we over het algemeen binnen een half uur bij u op de stoep. Zo hoeft u nooit lang in een koude woning te verblijven. Ideaal tijdens de koude herfst- en wintermaanden!

Hulp van de CV ketel monteur in Purmerend voor onderhoud

Niet alleen biedt onze CV ketel monteur in Purmerend hulp bij het verhelpen van storingen in de CV ketel. Ook kan onze installateur u op weg helpen bij het onderhouden van de cv-installatie. Door de CV ketel regelmatig, bijvoorbeeld eens per twee jaar, te laten onderhouden, is de kans op storingen in de CV ketel relatief klein. Zo voorkomt u de noodzaak van het uitvoeren van een CV ketel reparatie.

Mocht het uitvoeren van onderhoud aan de CV ketel niet meer rendabel zijn, dan kunt u de CV ketel laten vervangen. Onze CV ketel monteur voorziet u vooraf graag van advies over de meest geschikte optie voor uw woning.

Direct een loodgieter nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!
15 +
Ruim 15 jaar ervaring
logo baerts
100 %
Klant is koning
 Wij werken o.a. met de volgende CV ketel merken:
vaillant
remeha
nefit
inventum