CV ketel onderhoud in Purmerend

Loodgietersbedrijf Baerts B.V.

Snelle en kwalitatieve oplossing!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE HELPEN WIJ U MET CV KETEL ONDERHOUD?

Slechts 4 stappen tot uw CV ketel weer perfect in orde is:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Perfect werkende CV ketel

  U zit er weer lekker warm bij zonder problemen! Wij helpen u graag!

CV ketel onderhoud in Purmerend uit laten voeren

Om de kans op storingen in uw CV installatie zo klein mogelijk te maken, is het raadzaam om regelmatig CV ketel onderhoud in Purmerend uit te laten voeren. Voor het uitvoeren van CV ketel onderhoud in Purmerend kunt u op de hulp van onze ervaren loodgieters rekenen. Onze loodgieters waarschuwen consumenten regelmatig voor de gevolgen van achterstallig onderhoud. Zo kunt u in de herfst- en wintermaanden, als de verwarming vaak flink aan het werk gezet wordt, te maken krijgen met nare CV ketel storingen. Als gevolg hiervan moet u in een koude woning verblijven en kunt u, afhankelijk van het type cv-installatie wat u heeft, geen gebruik meer maken van warm water. Iets waar u toch niet aan moet denken?

CV ketel onderhoud in Purmerend kunt u het beste eens per twee of drie jaar uit laten voeren. Mocht u CV ketel al wat ouder zijn, dan kan het zelfs noodzakelijk zijn om deze eens per jaar of eens per twee jaar te onderhouden.

Werkzaamheden bij CV ketel onderhoud in Purmerend

Bij het uitvoeren van CV ketel onderhoud in Purmerend loopt onze loodgieter de volledige CV ketel na op een beginnende slijtage aan onderdelen. Waar nodig zal de loodgieter de versleten onderdelen direct voor u vervangen, om te voorkomen dat de onderdelen alsnog voor een CV ketel storing kunnen zorgen. Ook zullen we de stofhopen, die door het jaar heen ontstaan zijn, tussen de onderdelen van de CV installatie verwijderen. Op deze manier voorkomen we dat de stofhopen de werking van de CV ketel belemmeren.

Mocht het uitvoeren van CV ketel onderhoud in Purmerend niet langer rendabel blijken te zijn, dan kunnen we u helpen de CV ketel te vervangen. Het vervangen van de CV ketel begint met een passend advies over de mogelijkheden die u heeft. Kiest u voor een losse CV ketel, of voor een moderne combiketel?

Hulp bij CV ketel storingen in uw cv-installatie

Wanneer u onverhoopt toch met een CV ketel storing te maken krijgt, kunt u eveneens op onze hulp rekenen. Wij komen graag bij u langs om de CV ketel storing voor u te verhelpen. Soms is het voldoende om de CV ketel zelf te resetten. In de handleiding van uw CV ketel vindt u precies hoe het resetten van een CV installatie in z’n werk gaat. Mocht dit geen effect hebben, dan zal onze CV ketel monteur voor een passende reparatie zorgen. Vaak betekent dit dat de kapotte onderdelen in de CV ketel vervangen moeten worden.

Tip: kijk eens op de website van uw CV ketel producent, als u de handleiding van uw CV ketel niet bij de hand hebt.

Direct een loodgieter nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!
15 +
Ruim 15 jaar ervaring
logo baerts
100 %
Klant is koning
 Wij werken o.a. met de volgende CV ketel merken:
vaillant
remeha
nefit
inventum