CV reparatie in Purmerend

Loodgietersbedrijf Baerts B.V.

Snelle en kwalitatieve oplossing!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE ZORGEN WIJ ERVOOR DAT UW CV GEREPAREERD WORDT?

Slechts 4 stappen tot uw CV ketel weer perfect in orde is:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Perfect werkende CV ketel

  U zit er weer lekker warm bij zonder problemen! Wij helpen u graag!

CV reparatie in Purmerend uitvoeren bij storingen

Heeft u te maken met een CV ketel storing in uw woning? Laat in dat geval een van onze loodgieters bij u langskomen voor het uitvoeren van een CV reparatie in Purmerend. Het is erg lastig om een CV reparatie in Purmerend zelf uit te voeren. Al kan het resetten van de kapotte CV ketel in sommige gevallen al voldoende zijn! Voor het resetten van uw cv-installatie kunt u in de handleiding van uw apparaat kijken. In deze handleiding vindt u een stappenplan voor het oplossen van verschillende storingen. Mocht u de handleiding van uw CV ketel verloren zijn, dan kunt u deze vaak op de website van de producent van uw kapotte CV ketel downloaden.

Om de kans op de noodzaak van het uitvoeren van een CV reparatie in Purmerend zo klein mogelijk te maken, is het raadzaam om regelmatig CV ketel onderhoud uit te laten voeren. Zowel voor het uitvoeren van een CV reparatie in Purmerend, als voor het onderhouden van uw apparaat kunt u bij ons terecht. Onze loodgieters raden consumenten aan, hun CV ketel in ieder geval eens per twee of drie jaar te laten onderhouden (afhankelijk van de leeftijd van de CV installatie).

Wanneer CV reparatie in Purmerend uitvoeren?

Mocht uw CV ketel niet meer werken, dan kunt u deze eerst zelf proberen te resetten. Zo voorkomt u dat u direct hulp van een van onze loodgieters nodig heeft. Wanneer het resetten van de CV ketel geen effect heeft, kunt u onze loodgieters inschakelen. Onze loodgieters zijn niet alleen tijdens kantoortijden bereikbaar voor het uitvoeren van een CV reparatie. Ook tijdens het weekend of op de late avond kunt u op onze hulp rekenen. Bel in dit geval de spoedloodgieter van ons loodgietersbedrijf! Met onze spoeddienst voorkomen we dat u een lange tijd zonder werkende verwarming komt te zitten.

Nieuwe CV ketel in huis plaatsen

Wanneer het uitvoeren van een CV reparatie in Purmerend niet meer rendabel blijkt te zijn, kan het vervangen van uw CV ketel een slimme keuze zijn. Onze betrouwbare loodgieters zullen u altijd wijzen op de mogelijkheid om uw CV ketel te vervangen voor een nieuwer model. Voordat we uw bestaande CV installatie vervangen zullen we u van passend advies voorzien over de mogelijkheden die u heeft. Kiest u bijvoorbeeld voor een losse CV ketel, of gaat u voor een moderne combiketel? Een combiketel is energiezuiniger en vergt daarnaast minder onderhoud. Zo bent u op termijn voordeliger uit dan wanneer u voor een losse CV ketel zou kiezen!

Direct een loodgieter nodig in Purmerend? Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!
15 +
Ruim 15 jaar ervaring
logo baerts
100 %
Klant is koning
 Wij werken o.a. met de volgende CV ketel merken:
vaillant
remeha
nefit
inventum