Lekkage in Purmerend?
Bel direct Baerts B.V.!

Loodgietersbedrijf Baerts B.V. is er voor al uw lekkages in Purmerend. Ook beschikken wij over een spoedservice waardoor u er nooit alleen voor staat! Bel ons direct!

HOE HELPEN WIJ U MET UW LEKKAGE?

Slechts 4 stappen tot uw lekkage verleden tijd is:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Lekkage verholpen

  Uw lekkage is vakkundig en snel verholpen! Wij helpen u graag!

Waar kunnen wij u mee helpen?

Lekkage plafond
Lekkage badkamer
Daklekkage
Waterlekkage
Gaslekkage
Lekkende kraan

Lekkage in Purmerend oplossen met spoed

Een lekkage vormt voor veel woningbezitters een van de grootste ergernissen. Dit is niet voor niets, want vaak blijkt de bron van een lekkage maar zeer moeizaam te vinden te zijn! Daarbij kan een lekkage in huis voor een ernstige waterschade aan uw woning zorgen. Heeft u last van een lekkage in Purmerend of de omgeving hiervan? In dat geval helpen onze betrouwbare loodgieters u graag verder! Met een ruime ervaring in het verhelpen van lekkages en de juiste hulpmiddelen voor het vinden van de lekkagebron, kunnen we u op een snelle en vakkundige wijze van dienst zijn. Des te sneller u een lekkage in Purmerend laat verhelpen, des te kleiner is de kans dat u te maken krijgt met een ernstige waterschade!

Spoedloodgieter inschakelen bij lekkage in Purmerend

Wanneer u de lekkage in Purmerend ziet, kunt u het beste direct hulp van een loodgieter van ons loodgietersbedrijf inschakelen. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij u per ongeluk een leiding geraakt heeft tijdens het boren, een lekkage door het verkeerd aansluiten van sanitair, een lekkage door een geknapte leiding, enzovoorts. Bij deze lekkages in Purmerend kunt u onze spoedloodgieter inschakelen. De spoedloodgieter staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om hulp te bieden bij verschillende soorten spoedklussen in en rondom uw woning. Naast het oplossen van lekkages in Purmerend kan onze spoedloodgieter bijvoorbeeld ook hulp bieden bij verstoppingen of CV ketel storingen.

In de tijd dat u op de komst van onze loodgieter wacht, kunt u de lekkage zelf zo goed mogelijk proberen te verhelpen. Bind bijvoorbeeld een vochtige doek om de bron van de lekkage heen, zodat er niet overbodig veel water ontsnapt. Een andere mogelijkheid die u heeft is het ouderwets opvangen van water in emmers. Bij zeer ernstige lekkages kunt u overwegen de hoofdkraan tijdelijk dicht te draaien.

Waterschade als gevolg van lekkages in huis

Bij een lekkage ontsnapt er vocht uit leidingen, uit de afvoer, enzovoorts. Dit vrijgekomen vocht zal in de muren, vloeren en bijvoorbeeld plafonds van uw woning trekken. Als gevolg hiervan ontstaat er zwam- en schimmelvorming. Voordat u deze lelijke schade kunt herstellen, zal het vocht uit uw woning moeten trekken. Dit proces versnelt u door uw woning regelmatig door te laten tochten, door vochtvreters in uw woning te gebruiken, enzovoorts. Naast zwam- en schimmelvorming in huis kan er ook houtrot ontstaan. Het houtrot ontstaat bijvoorbeeld in houten vloeren, waar het vocht intrekt.

Direct een loodgieter nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!
15 +
Ruim 15 jaar ervaring
logo baerts
100 %
Klant is koning