Ontstoppingsbedrijf
24/7 service

Loodgietersbedrijf Baerts B.V. is een 24/7 ontstoppingsbedrijf in Purmerend. U kunt ons altijd bereiken, ook in het geval van spoed! Wij zijn er voor alle soorten verstoppingen!

HOE HELPEN WIJ U VAN UW  VERSTOPPING AF?

Slechts 4 stappen tot uw verstopping verleden tijd is:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Verstopping verholpen

  Uw verstopping is vakkundig en snel ontstopt! Wij helpen u graag!

Waar kunnen wij u mee helpen in Purmerend?

Riool verstopt?
WC verstopt?
Verstopping in uw badkamer?
Gootsteen verstopt?
Afvoer verstopt?
Vaatwasser verstopt?

Ontstoppingsbedrijf in Purmerend inschakelen bij verstoppingen

Wanneer u te maken heeft met een verstopping in huis, kunt u het ontstoppingsbedrijf in Purmerend inschakelen voor hulp. Een verstopping heeft de nare eigenschap dat het een behoorlijke stank met zich mee kan brengen. Daarbij is het vaak lastig om een serieuze verstopping in de afvoer zelf op te lossen. De tuinslang genereert immers niet voldoende kracht om het restafval wat op de bodem van de afvoer ligt, naar de centrale riolering af te voeren. Als gevolg hiervan kunt u een lange tijd last blijven houden van de verstopping!

Ons ontstoppingsbedrijf in Purmerend beschikt over verschillende hulpmiddelen, die het ontstoppen van een afvoer relatief eenvoudig maken. Houd er rekening mee dat des te sneller u een verstopte afvoer laat ontstoppen, des te makkelijker dit doorgaans ook gaat.

Zelf een verstopte afvoer oplossen in huis

Op het moment dat u merkt dat het water steeds moeizamer wegstroomt in de gootsteen, in het putje van uw douche, enzovoorts, kunt u de beginnende verstopping eerst zelf proberen op te lossen. In de super- of bouwmarkt zijn verschillende krachtige ontstoppingsmiddelen te koop, die in combinatie met een ontstopper voldoende effect kunnen hebben. Het inschakelen van ons ontstoppingsbedrijf in Purmerend is in zo’n geval niet langer noodzakelijk. Naarmate de verstopping echter groter wordt, zal het steeds lastiger worden om deze zelf op te lossen met de ontstoppingsmiddelen uit de winkel. Kijk bij het gebruik van deze middelen altijd eerst of uw afvoer en sanitair bestand is tegen deze krachtige middelen.

Tip: laat de afvoer in ieder geval eens per twee of drie jaar preventief ontstoppen door ons ontstoppingsbedrijf in Purmerend. Op deze manier voorkomt u dat beginnende verstoppingen uit kunnen groeien tot serieuze verstoppingen.

Met spoed een ontstoppingsbedrijf in Purmerend nodig?

Veel mensen schakelen ons ontstoppingsbedrijf in Purmerend tijdens kantoortijden in om de afvoer te laten ontstoppen. Het kan echter ook voorkomen dat u op de late avond of bijvoorbeeld in het weekend met een verstopping te maken krijgt. In zulke gevallen kunt u onze spoedloodgieter inschakelen. De spoedloodgieter staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om hulp te bieden. Het ontstoppen van een afvoer kost vaak niet meer dan een half uur tot een uur, waardoor u al snel van de problemen verlost bent. Het kan logischerwijs erg vervelend zijn als u gedurende het weekend geen gebruik kunt maken van uw sanitair of gootsteen in de keuken.

Direct een loodgieter nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!
15 +
Ruim 15 jaar ervaring
logo baerts
100 %
Klant is koning