Over ons

Wat kunt u van Loodgietersbedrijf Baerts B.V. verwachten?

Loodgietersbedrijf Baerts B.V. is een bedrijf in Purmerend wat bestaat uit zeer ervaren loodgieters, die al vele jaren problemen met water, gas, CV installaties, dakgoten, zinkwerk en rioolwerk oplossen. Loodgietersbedrijf Baerts B.V. is ontstaan door de toenemende vraag door de jaren heen. Bij ons staat een klantgerichte service nog hoog in het vaandel, dit is iets waar wij als loodgieter in Purmerend erg trots op zijn.

Naast het verhelpen van storingen en reparaties biedt Loodgietersbedrijf Baerts ook het totale installatiepakket aan: Water, Gas, Centrale verwarming, Dakgoten, Zinkwerk en Riool. Ook zijn wij beschikbaar voor nieuw- en verbouwprojecten.

Wij kunnen uw badkamer en sanitair compleet opleveren inclusief bouw & installatie. Gloednieuw of het renoveren van uw huidige badkamer, wij helpen graag. Loodgietersbedrijf Baerts luistert naar de wensen van de klant en vertaalt dat professioneel door naar een topkwaliteit sanitair voorziening.

Ook voor CV ketel onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een allround loodgietersbedrijf gevestigd in Purmerend.
Uw klus wordt van begin tot eind tot in de puntjes door ons verzorgd. U heeft ook maar één aanspreekpunt en bij ons en afspraak is afspraak.

Bij ons is de klant nog koning!