Sanitair installeren in Purmerend

Loodgietersbedrijf Baerts B.V.

Snelle en kwalitatieve installatie!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE HELPEN WIJ U MET UW SANITAIR?

Slechts 4 stappen tot uw sanitair perfect geïnstalleerd is:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Perfect werkend sanitair

  Zo kunt u genieten van uw sanitair! Wij helpen u graag!

Sanitair installeren in Purmerend bij een badkamerrenovatie

Het interieur van de badkamer in huis loopt vaak achter bij de rest van het interieur. Dit komt onder meer door de hoge kosten die een badkamerrenovatie met zich meebrengt. Naast de badkamer is ook de keuken vaak minder trendy ingericht dan de rest van een woning. Dit kan een reden zijn om een badkamer- of keukenrenovatie te overwegen voor de komende periode. Bij een renovatie van de badkamer kunt u denken aan een nieuwe indeling van de badkamer, het laten plaatsen van nieuwe sanitaire voorzieningen in de badkamer, enzovoorts. Dergelijke werkzaamheden kunt u aan een loodgieter van ons loodgietersbedrijf overlaten. Zij hebben een ruime ervaring met sanitair installeren in Purmerend en de omgeving hiervan. Voor welk type sanitair kiest u in uw nieuwe badkamer?

Niet alleen bij een renovatie van uw badkamer is sanitair installeren in Purmerend noodzakelijk. Ook bij een nieuw te bouwen woning of een aanbouw aan uw huidige woning zal een dergelijke klus moeten worden uitgevoerd. In deze situaties gaat het installeren van nieuw sanitair gepaard met het leggen of verleggen van leidingen, het leggen van de afvoer, enzovoorts.

Een plan voor sanitair installeren in Purmerend

Een renovatie van uw badkamer begint bij het opstellen van plannen voor deze renovatie. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u vooraf bepaalt hoe u de badkamer straks wilt gaan indelen en welke klussen er moeten worden uitgevoerd. Naast het vervangen van uw sanitair zou u bijvoorbeeld ook kunnen denken aan het vervangen van de tegels op uw wanden, de vloertegels, enzovoorts. Onze loodgieters kunnen uw plannen toetsen op de haalbaarheid ervan, om er zeker van te zijn dat alle plannen volledig uitvoerbaar zijn. Op deze manier voorkomt u dat uw plannen tijdens de renovatie van de badkamer moeten worden aangepast. Het komt nog zeer geregeld voor dat plannen niet volledig uitvoerbaar blijken te zijn.

Renovatie van de badkamer uitvoeren

Wanneer de plannen volledig haalbaar lijken te zijn, kan begonnen worden aan de renovatie van de badkamer. Dit begint met het verleggen van bestaande leidingen en het verwijderen van bestaand sanitair. Als de leidingen op de juiste plekken in de badkamer uit de muur en vloer komen, kan het nieuwe sanitair worden aangesloten. Het is belangrijk dat sanitair installeren in Purmerend op een zeer nauwkeurig wijze gebeurt, om speling rond de aansluitpunten te voorkomen. Dergelijke speling kan ertoe leiden dat er water uit de afvoer of leidingen sijpelt. Eenmaal buiten de leidingen en afvoer kan het water in uw badkamermuur of –vloer trekken, met alle gevolgen van dien.

Direct een sanitair installateur nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!
15 +
Ruim 15 jaar ervaring
logo baerts
100 %
Klant is koning