Spoeddienst in Purmerend

Loodgietersbedrijf Baerts B.V.

Snelle en kwalitatieve oplossing!

Wij zijn altijd bereikbaar in nood

Wij hebben jarenlange ervaring

De klant is koning!

HOE WERKT ONZE SPOEDDIENST IN PURMEREND?

Slechts 4 stappen tot uw probleem met spoed verholpen is:

 • Contact

  Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 • Afspraak

  Wij plannen de afspraak in, bij ons is afspraak ook echt afspraak!

 • Hulp is onderweg

  Wij helpen u zo snel mogelijk, bij spoed komen wij direct!

 • Perfect werkende CV ketel

  U zit er weer lekker warm bij zonder problemen! Wij helpen u graag!

Spoedservice in Purmerend voor noodgevallen

Er zijn verschillende situaties te bedenken, waarbij de hulp van onze spoedservice in Purmerend wenselijk kan zijn. Hoewel veel loodgietersklussen uit te stellen zijn tot een volgende werkdag, geldt dat niet voor iedere klus. Denk bijvoorbeeld aan het verhelpen van een lekkage in huis, het oplossen van een verstopping, of het herstellen van een storing in de CV ketel. Zeker in de herfst- of wintermaanden kan het erg vervelend zijn als u de ruimtes binnen uw woning niet kunt verwarmen door een nare CV ketel storing. Gelukkig staat onze spoedservice in Purmerend voor u klaar om in dergelijke situaties hulp te bieden.

Onze spoedservice in Purmerend is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor hulp. U kunt dus ook op de late avond en in het weekend op onze hulp rekenen! Ideaal wanneer u te maken krijgt met een verstopte afvoer en u uw toilet niet langer kunt gebruiken. U moet er toch niet aan denken, dat u een lang weekend zonder toilet door moet komen? In plaats van voortdurend bij uw buren langs te gaan, kunt u de spoedservice in Purmerend van ons loodgietersbedrijf inschakelen. Zo bent u vaak dezelfde avond nog verlost van uw loodgietersproblemen in huis!

Hulp van de spoedservice in Purmerend bij lekkages

De verstopte afvoer is slechts een voorbeeld van een noodsituatie waarbij u zo snel mogelijk geholpen wilt worden door een loodgieter. Ook bij een lekkage is het sterk aan te raden om direct tot actie over te gaan. Denk aan een lekkage achter uw muur, welke de oorzaak is van een kapotte leiding. Wanneer u tijdens het boren van gaten per ongeluk een leiding geraakt heeft, kan dit nare gevolgen hebben. Om te voorkomen dat er een ernstige waterschade aan uw muur ontstaat, is het belangrijk om de lekkage zo snel mogelijk te verhelpen. Onze spoedservice in Purmerend staat voor u klaar om u hierbij te helpen.

CV ketel storing met spoed laten oplossen

Naast de spoedhulp die de loodgieter u biedt bij een lekkage of een verstopping, kunt u ook bij een CV ketel storing op de spoedservice in Purmerend rekenen. Het is sterk aan te raden om de CV ketel eerst zelf te resetten. Vaak is het resetten van de CV ketel voldoende om de storing te verhelpen. In de handleiding van de CV ketel vindt u precies hoe het resetten van het apparaat in z’n werk gaat. Wanneer dit geen effect heeft, kunt u onze spoedservice in Purmerend inschakelen voor verdere hulp.

Direct een loodgieter nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn snel ter plaatse!
15 +
Ruim 15 jaar ervaring
logo baerts
100 %
Klant is koning